Задържаният за катастрофата, при която загина треньорът Ферарио Спасов, редовно

...
 
Задържаният за катастрофата, при която загина треньорът Ферарио Спасов, редовно
Коментари Харесай

Мрежата кипи: Начо, убил Ферарио Спасов, с полицейски чадър

 

Задържаният за злополуката, при която почина треньорът Ферарио Спасов, постоянно е карал с несъобразена скорост и е парадирал с това в обществените мрежи и измежду съгражданите в Лясковец. Тази информация обаче не е сводка от бюлетините на Министерство на вътрешните работи, а доказателства, качени от консуматори в обществените мрежи. Нито обстановките в предишното, нито убийството на Ферарио Спасов, са задоволителни доказателства упрекнатият да остане в ареста. Той е освободен с мярка „ подписка “.

 

Катастрофата стана в събота следобяд. Прибиращият се от футболна среща треньор Ферарио Спасов е връхлетян от белия състезателен мерцедес на Начо Пантелеев. Той се хвали с новата облага дни преди случая. Доскоро обаче е форсирал мощно ауди по улиците на Лясковец и Велико Търново. В едно от видеата на профила му във Facebook Начо дава газ до завършек на модифицирания си автомобил и притиска водач на пикап до тротоара. И всичко това става в обитаемо място.

 

Потребител споделя по какъв начин преди месец Начо е аварирал със остарелия си автомобил пред пощата в центъра на Лясковец. Необяснимо в сводките на Министерство на вътрешните работи няма информация за сходно ПТП. Местни поданици описват и за други противозаконни неща, с които Начо Пантелеев се е занимавал, в това число владеене и приложимост на опиати. Пробата след злополуката на килъра е негативна, само че остават подозренията в достоверността за мнозина, изпитали на гърба си полицейския чадър над Начо Пантелеев и околните до него. В Лясковец се опасяват от тях, назовават ги „ наказателна група “ и всички сведения идват от анонимни профили.

 

Дори информацията в обществената мрежа е задоволителна за доказателства за погрешно шофиране, владеене на оръжие и други противозаконни действия на арестувания. Той остана в ареста единствено 24 часа, а обществото чака обективен развой, който на този стадий е изопачен. Именно вълната от неодобрение заведе измежду нощ полицията в дома на причинителя за действия от предишното. Очакват се резултати.

 

Автор: Facebook

Източник: kliuki.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР